Medlemsinformation

Årsavgifter för SRSS och Enmeterförbundet 2018
Denna information är riktad till samtliga SRSS medlemmar samt aktiva IOMseglare som inte är medlemmar i SRSS.

SRSS

  • SRSS årsavgift 2018 för aktiva IOM seglare är 250 kr. Medlemskapet ger rätt att deltaga i träningar och kappseglingar arrangerade av SRSS och att vara med och erhålla poäng i Enmeterförbundets rankinglista. SRSS pg-konto är 39 22 98-6. Märk din betalning med namn och eventuellt segelnummer. SRSS för därefter över 50 kr av de inbetalade 250 kr som årsavgift till Enmeterförbundet. Årsavgiften skall betalas senast den 1 mars.
  • Årsavgiften för SRSS medlemmar som seglar andra båtklasser än IOM är 200 kr.

Nu är det dags att anmäla sig till IOM EM 2018. Läs mer på www.enmeter.se.

Hälsningar / Claus Lindström

SRSS och Enmeterförbundet har tagit fram 2018 års kappseglingskalender och publicerat den här. Detta är en preliminär version.

Styrelserna har utsett föreslagna arrangörer till årets kappseglingar. Vänligen bekräfta att ni har möjlighet att arrangera enligt förslag genom att bekräfta detta till undertecknad. Alternativt kan ni byta med annan arrangör och meddela undertecknad ifall byte har skett. Bekräftade arrangörer gulmarkeras. Återkom senast 10 januari med bekräftelse på accepterat arrangörsskap.

Hälsningar /Thomas Enwall

För första gången har seglingsträning genomförts söndag 15 oktober, 2017 vid Skärsätra Båtklubb, Lidingö. SRSS-medlemmarna är nu medlemmar i båtklubben. Bosse 43:an har skänkt en trissjolle som banläggningsbåt.

SWE 50, 98 och 118 genomförde invigningsseglingen i västlig 2-5 m/s.

Fler bilder finns nedan.

Årsavgifter för SRSS och Enmeterförbundet 2017 Denna information är riktad till samtliga SRSS medlemmar samt aktiva IOMseglare som inte är medlemmar i SRSS.

Årets VM arrangeras i Frankrike 12-22 maj 2017 och Sverige har två platser garanterade med möjlighet till ytterligare en eller flera platser.

De svenska platserna tilldelas i turordning baserat på placering i den svenska rankinglistan. Det är varje lands klassförbund som anmäler sina respektive deltagare och sista anmälningsdag till VM är den 13 februari 2017. Om du är intresserad av att anmäla dig till VM ber vi dig snarast men senast den 1 februari att kontakta undertecknad för att få ytterligare information om hur din formella anmälan ska göras. Här hittar du den officiella hemsidan för årets VM inklusive en preliminär ”Notice of Race”: http://www.iomwc2017.vrc-pierrelatte.com/notice-board/

Hälsningar Claus Lindström / Svenska Enmeterförbundet

Joomla Template by Joomla51.com