Årets sista klubbsegling blev en bra avslutning på seglingsåret. Vi var nio deltagare som trotsade väderutsikterna och valde segling istället för sängvärmen och adventsfrukost framför brasan i stugan. Får erkänna att den tanken fanns i huvudet kvällen innan när vädersändningarna på Tv talade om fortsatt hårda vindar efter stormen Helga.

Det visade sig också att vinden och framförallt vågorna vid Villa Söderås på Lidingö där vi planerat att segla var lite i överkant. Vi valde då att söka oss lite längre in mot Kyrkviken till och hittade till slut en perfekt brygga vid Skogshems konferensanläggning där vind och vågor inte låg rakt på. Vi startade med B-riggen men ganska snart ökade vinden ytterligare och det blev kalasväder för C-riggen, för de som hade en.....

Grattis till totalsegraren Bosse som i 43:an genomförde alla 17 starter med en fantastisk serie. Tack till Thomas för banläggning och allt runt omkring och tack till Jonas med protokollföring och utryckning med jollen för båtar på drift. Resultat finns här. Och på Resultatsidan kan ni se att det är helt jämnt mellan Tom SWE 5 och SWE 43 efter 3 st Vintercupseglingar.

God Jul och Gott Nytt Seglar År  / Michael / SWE101

Joomla Template by Joomla51.com