Inbjudningar

Välkommen till Stenungssunds Segelsällskap i samarbete med SRSS och det Nordiska Mästerskapet 2019 för International One Meter(IOM). Detaljer återfinns i den nedan länkade officiella inbjudan men här återfinns några viktiga hållpunkter:

Datum: 28 – 29 september 2019,  Plats: Skärhamn, 

Anmälningen till NM sker i två steg:

Steg 1 - Registrera intresseanmälan via SRSS anmälningsfunktion - länk här. Senast 6 augusti. Publicering av platstilldelning: 7 augusti 2019.

Steg 2 - Ifall er plats är konfirmerad anmäler ni er och betalar anmälningavgiften via STSS anmälningsfunktion - länk här. Senast 20 augusti.

Max antal deltagare; 36.  Avgift: 600 SEK, inklusive luncher för lördag och söndag.  Notera att anmälan till eget nationellt förbund krävs för platstilldelning av de platser som varje land förfogar över. Mer info om detta kan du läsa i inbjudan. Länk här

Hälsningar / Christer Sörvik STSS och Claes Liljeson SRSS

Referat kommer inom kort. Resultat finns här. Aktuell ranking finns här. Slutställningen i Vårcupen finns här.

Hälsningar / Jonas Magnusson och medhjälpare

Ett glatt och hjälpsamt gäng samlades på Gåshaga för en fin regattalördag med ostlig vind på cirka 4-5 m/s. Totalt blev vi 11 seglare, varav 3 Vintage båtar. Vi seglade alla i gemensamma starter och Lars Ericson (seglade Pentium 1) vann före Tommy Ruhmén i Vintage klassen, Bravo!

Den totale segraren var den omöjlige Thomas Enwall, som förutom utmärkt segling även la en perfekt bana, Grattis! Ett speciellt tack till Thomas, Micke och Bosse, som hjälpte mig där det behövdes så att vi fick till en bra regatta med hela 14 race!   Resultat finns här.

Hälsningar / Jocke Ameln, SWE 101, med medhjälpare

IOM SM 2019 avklarat!

Som vanligt var våra pigga IOM seglarna först ute med mästerskapsseglingar för året. I år liksom förra året stod SRSS och SSV för arrangemanget i Vadstena, närmare bestämt ute på Vadstena pir, en utomordentlig arena för RC-segling. Redan på fredagen dök som brukligt de flesta seglarna upp för att känna på arenan. Det extra anmälnings/mätningstillfället på fredagskvällen utnyttjades av de flesta. Det var kul att se så många seglare från övriga Norden då mästerskapet var öppet.

Välkomna till Vadstena 4 & 5 maj för att deltaga i öppna IOM SM 2019.

Inbjudan finns här. NOR finns här. Sista dag för anmälan är 17 april.

Hälsningar / Claes Liljeson och Claus Lindström

Isen börjar ge sig tidigt i år så på söndag kör vi den första regattan för året. – Frostbite 2019. Tävlingen ingår inte i någon serie utan är mer en tune-upsegling inför det som komma skall.

Program

Tid: söndag 24 februari, 10-30 – 14.30

Plats: Beror på isläget. Plats anges senast lördag kl 18.00. Kolla på facebook: https://www.facebook.com/groups/122174648293879/ 

Ge gärna info till mig, Mats Hagman, om lämpliga platser med öppet vatten)

Anmälan: På SRSS hemsida: http://www.srss.se/anm%C3%A4lan

Anmälningsavgiften 30 SEK Swishas till: Olle Krogh, 070-7881091

Mer info, Mats Hagman 070-6281210, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Joomla Template by Joomla51.com