Inbjudan till dagens klubbsegling omfattade mycket mer; en spännande upplösning på vintercupen och inte minst möjligheten att bekanta oss med den förestående platsen för kommande SM.

Allt besannades; I tilltagande friska sydliga vindar, där vi kollektivt byte till rigg 3 redan efter 2 seglingar, kunde vi totalt genomföra 12 seglingar. Till skillnad från de platser vi brukar välja så medger Nynäshamns långa pir möjligheten att lägga banan parallellt med pontonerna, varvid man lätt man kan gå med och följa båten och se märkena på nära håll.

Denna tuffa seglingsdag blev en utmaning för alla och tyvärr i mesta laget för två av våra pionjärer. Mats och Per; bra kämpat och kom ihåg att dessa dagar hör till undantagen i våra vatten.

Som sagt var: Det stod mycket på spel, flera hade chansen till seger i Vintercupen. Bosse såg sin chans och inledde starkt och matade vidare. Detta räckte inte efter en stark avslutning av Claes B. Stort grattis till Claes till segern i Vintercupen!

Bosse blev inte helt lottlös: ”Vår Hårdvindsmästare” segrade närmast före Thomas respektive Claes B. Grattis!

Resultat finns här.Slutresultatet i Vintercup 2019-2020 finns här

Vill rikta ett särskilt tack till er som var mig behjäplig i förberedelser och genomförande (ingen nämnd, ingen glömd)!!

Högt och fort!

Stefan (SWE 180)

 

Test av ftp pdf fil uppladdning här

Test av HTML fil här

Joomla Template by Joomla51.com