Då har årets säsong startat upp. Vi var 7st glada seglare som deltog, dagens seglingar ägde rum i ett vintrigt landskap, o vi seglade vid Måsungens Segelklubb i Saltsjö Duvnäs. Vi hade 3-5 ms från syd-sydväst. Alla var glada att säsongen var igång o vi höll bra Coronaavstånd till varandra på bryggan som vi använde. Vi startade 10.40 och avslutade kl 14.00, vi hann med 16 seglingar under dagen. Värdet var varierande under dagen med tilltagande snöfall efter lunch. Vindarna bjöd också på stor variation och rikligt med vred. Vi blev av med ett av våra märken när en större motorbåt körde av linan till det, annars flöt allt på bra!

Dagens segrare blev Thomas Enwall med Bosse Johnsson på andra plats o Lars Engstedt på 3:e plats. Måste nog utse Lars till dagens stora uppstickare. Lasse var så glad att han direkt lovade att ställa upp i SM i Nynäs i April.

Vill även tacka Claes Liljeson o Michael Carlberger för all hjälp! Nästa segling sker den 14-feb. Resultat finns här. Några bilder tagna av Lars E finns på FB IOM SWE.

Med bästa hälsningar / Mats Kullström

Joomla Template by Joomla51.com