Våren övergår snart i sommar och det är dags att planera för er som vill segla NM/EM.
Urval/tilldelning av platser till dessa evenemang sker genom Enmeterförbundets försorg och baseras på respektive seglares placering på den svenska rankinglistan som publiceras efter nästa rankingsegling den 1:a juni.

Nordiska Mästerskapen 2014
Seglas i Oslo 30-31 augusti och Sverige tilldelas minst 7 platser. Du hittar mer info och inbjudan/NOR på: http://nom-2014.modellseiling.org . Anmälan sker (med namn, segelnr, båttyp och tel.nr) till undertecknad senast söndag den 15:e juni men skicka gärna ett meddelande tidigare om du tror att du vill åka.
(Vi kan förmodligen få mer än 8 platser om vi vill)
 
IOM European Championship 2014
Seglas i i Italien vid "Campione del Garda" vid Gardasjön 27 september - 3 oktober. Du hittar mer info och inbjudan/NOR på: http://www.iomec2014italy.com/home.html . Sverige tilldelas minst 4 platser och det är möjligt att vi får fler platser vilket vi vet senast i mitten av juli. Anmälan sker på särskild "Entry Form" som du hittar på http://www.iomec2014italy.com/entry-form-download.html . Du fyller i och skriver under den övre delen som sedan postas/mejlas till undertecknad senast söndag den 15:e juni. OBS VIKTIGT: Anmälan är bindande och du måste vara beredd att betala anmälningsavgiften enligt anvisning, d.v.s. för de fyra fasta platserna den 27:e juni och för övriga när plats tilldelats. Det är dock bra om alla intresserade av EM kommunicerar detta till mig redan nu för samordning av betalning/hotellbokning m.m.

Ni ska alltså inte skicka anmälningar direkt till arrangörerna utan det kanaliseras genom Enmeterförbundet enligt ovan! Vi hoppas förstås att så många som möjligt vill ut och representera Sverige på dessa regattor, så ta chansen och anmäl er!

Hälsningar, SWE 14 Claus Lindström, Ordförande i Enmeterförbundet
(Mailadress till Claus finns i medlemsregistret på srss.se under Om SRSS, länk här.)
Joomla Template by Joomla51.com