Welcome, Guest
Username: Password:

We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Hjälp med bilder/filmer till båtmässan i Gbg i feb

Hjälp med bilder/filmer till båtmässan i Gbg i feb 5 years 5 months ago #96

  • Stefan
  • Stefan's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Hejsan på er alla!

Jag behöver hjälp med att få fram bilder och filmer till vår monter på Båtmässan i Gbg den 1-9 februari så att vi kan visa upp RC seglingssportens alla klasser på ett bra och roligt sätt. Som det ser ut nu så blir det 2 montrar minst, StSS egna och den som Båtmässan vill att RC skall ha själva vid poolen och då kommer det att behövas bilder och filmer till affischer, bildspel mm.

För att få använda bilder och filmer offentligt som det är på mässan så måste vi ha tillstånd av fotografen att använda bilderna och det får man genom att de skickas till oss med namn på fotograf, har ni redan bilderna/filmerna på nätet så kan det räcka med länk till dem.
För att klubbens Informations och Marknadsavdelning skall hinna gå igenom och sätta ihop materialet så behövs materialet ganska omgående, senast den 20 dec-2013 och det är egentligen sent det för StSS firar 50 år 2014 så klubbens monter är inte lik årets monter det minsta så det tar tid med den också.

Ni skickar bilderna/filmerna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriver i Ämnesraden ”Bilder Båtmässan” så kommer de att vidarebefordras rätt.
Har ni fått minska storleken på bilderna eller filmerna så skriv det så att om vi vill använda bilderna så kan vi lösa det senare så att vi kan få de i bättre kvalitet.

Vänligen-
Stefan Olsson
StSS / RC
IOM - SWE 12
MM - SWE 58
DF 65 - SWE 01
Vänligen-
Stefan Olsson
IOM - SWE 12
MM - SWE 58
DF 65 - SWE 01
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.237 seconds
Joomla Template by Joomla51.com