Skriv ut
Kategori: Master

Som tack för förra årets insats fick jag förmånen att arrangera årets första regatta för oss som inte arbetar fulltid, dvs Master Cup #1 som kom att avhållas i Mölna på Lidingö. Till min hjälp hade jag Per-Julius Kronberg och även Håkan Grönvall som ideligen fick ändra bansträckning, då vinden var en smula nyckfull dock bara i sin vindriktning, styrkan var konstant svag.

Glädjande kunde vi finna att 97an, 28an och även #30 börjar visa framfötterna. Hasse är ju alltid farlig i dessa sammanhang och visar att han utmanar om titeln även i år. Per-Julius samlade på sig 31 poäng och plats nr 7. Han hade bara 10 poäng upp till en 3e plats, således väldigt tätt och inget var klart förrän sista segling seglats. Måste också nämna Stefan L som när han får stil på sin Kantun S blir riktigt farlig.

Lunch avhälls som vanligt i Skärsätra C på gamla fina restaurangen MARIANNE. Stort tack till alla som var med och förgyllde denna fina seglingsdag och tack till alla som hjälpte till å justera banorna. Nästa gång får Ni andra gärna hjälpa till. Resultat finns här.

_/)_SWE 98_/)_