Stort tack till alla seglare som var med om söndagens fullkomliga karuselliknande förhållanden, och gjorde söndagen till en minnes värd dag på havet. Till sist efter en flytt från KSSS piren efter ett otal vindvridningar, till resturang holmen kunde vi kicka igång seglingarna. Vi seglade i heat under dagen  och den sista seglingen seglades i fleet efter som halva gänget dvs ca 10 seglare hade troppat av av olika anledningar. Solen sken och vi hade allt från ingen vind alls till ett par riktiga rökar kör på ca 7-8 meter gott och väl rigg två förhållanden.
 
Efter att få arrangera en regatta med något års mellanrum kan det kännas lite ovant att hinna med alla göromål, men med god hjälp av Claes Liljesson och Cecilia Enwall så funkade det hela tämligen smärtfritt.
Jag kan dock tycka att det fortfarande saknas lite mer gentlemanna takter i klassen. Alla gör vi fel någongång, så det där med domare är ju jättebra, men är man domare så är man. Och självklart behöver man en observatör vid rundningsmärkena, och lika sjävlart är det omöjliga i att se alla de situationer som uppstår, men igen domare och observatör dömer efter bästa förmåga och då skall det inte muttras om beslut. Resultat finns här. Uppdaterad ställning i Vårcupen och i Rankingen finns på Resultatsidan.
 
Tack för en solig helg på havet.  Hälsningar Thomas (SWE 71) och Anna-Pia
Joomla Template by Joomla51.com