Medlemsinformation

Pga Corona och pandemin har SRSS och Enmeterförbundets styrelser beslutat följande:

 • IOM ranking 1, 22 mars, är uppskjuten och kommer att seglas vid senare tillfälle.
 • IOM SM  25-26 april, är uppskjuten och kommer seglas vid senare tillfälle.
 • Övriga seglingar under mars och april tillsvidare inställda.
 • Det planerade årsmötet den 24 mars är uppskjutet och kommer att avhållas vid senare tillfälle.

Information om förändringar publiceras på SRSS hemsida. Håll er uppdaterade.

All segling sker tillsvidare på eget ansvar och initiativ.

Håll er friska!

Hälsningar / styrelserna SRSS och Enmeterförbundet

Denna information är riktad till samtliga SRSS medlemmar samt aktiva IOM-seglare som inte är medlemmar i SRSS.

Stockholm Radiosegelsällskap (SRSS)

 • SRSS årsavgift 2020 för aktiva IOM seglare är 250 kr. Medlemskapet ger rätt att deltaga i träningar och kappseglingar arrangerade av SRSS och att vara med och erhålla poäng i Enmeterförbundets rankinglista. SRSS pg-konto är 39 22 98-6. Märk din betalning med namn och eventuellt segelnummer. SRSS för därefter över 50 kr av de inbetalade 250 kr som årsavgift till Enmeterförbundet. Årsavgiften skall betalas senast den 15 mars.
 • Årsavgiften för SRSS medlemmar som seglar andra båtklasser än IOM är 200 kr.
 • SRSS är medlem i Svenska Seglarförbundet vilket innebär att du även kan segla andra segelbåtar i andra tävlingar än de som SRSS arrangerar med ditt medlemskap.
 • SRSS Medlemsregister finns under fliken ”Om SRSS” på SRSS hemsida och innehåller information om SRSS medlemmar; namn, IOM segelnummer, Andra klasser, bostadsort, mobilnummer och mailadress. Det framgår även vilka som betalt årsavgiften. Vänligen kontrollera att er information är korrekt och komplett. Maila undertecknad för eventuella justeringar.

Enmeterförbundet

 • Enmeterförbundets årsavgift 2020 för aktiva IOM-seglare är 50 kr. Denna årsavgift gäller endast för de som inte är medlemmar i SRSS (exempelvis medlemmar i GRSS eller StSS). Enmeterförbundets pg-konto är: 435764-6. Märk din betalning med namn och segelnummer. Årsavgiften skall betalas senast den 15 mars.


Seglingshälsningar / Thomas Enwall SWE 50

Kassör och Registeransvarig

Seglingskalendern för år 2020 är nu publicerad här. Styrelsen har tagit fram förslag till ansvarig arrangör för varje kappsegling. Vänligen bekräfta snarast till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ifall det föreslagna datumet är ok för dig.

Hälsningar / SRSS styrelse

Nyhetsbrev nr 2, 2019, från IOM Varvet finns här.

Hemsida med sortiment och prislista finns här.

Hälsningar / Tom, Per-Julius, Håkan och Claes

Denna information är riktad till samtliga SRSS medlemmar samt aktiva IOM-seglare som inte är medlemmar i SRSS.

Stockholm Radiosegelsällskap (SRSS)

 • SRSS årsavgift 2019 för aktiva IOM-seglare är 250 kr. Medlemskapet ger rätt att deltaga i träningar och kappseglingar arrangerade av SRSS och att vara med och erhålla poäng i Enmeterförbundets rankinglista. SRSS pg-konto är 39 22 98-6. Märk din betalning med namn och eventuellt segelnummer. SRSS för därefter över 50 kr av de inbetalade 250 kr som årsavgift till Enmeterförbundet. Årsavgiften skall betalas senast den 15 mars.

Vi har en monter i direkt anslutning till den seglingspool som mässan bygger. Syftet är att promota radiosegling med uppvisande av våra båtar i montern. Här får givetvis alla klasser utrymme.

För den sakens skull behöver vi bemanna montern under följande tider:

 • Vardagar 12-19 utom 8:e mars då mässan stänger 21
 • Helger 10-18

Eftersom du brinner för det här ber vi dig snarast skicka ett mail till Claes Liljeson på gmail.com, där du anger vilka dagar och tider du kan hjälpa till och om du kan ta med din båt och ställa ut.

Det kommer troligtvis bli tillfälle att segla. Vi får ett förråd där vi kan låsa in båtar över natten. Fler detaljer kommer när schemat är klart.

Väl mött!  /  Styrelsen

Joomla Template by Joomla51.com