Sol och friska vindar!
Vi var tolv seglare som rivstartade 2015 med en härlig regatta vid Skärsätra: sol, klarblå himmel, 2-3 grader varmt och en byig frisk västlig vind. Vi hade lite sjö/vind-lä från Boghammar-varvet och alla seglade med rigg 2 hela dagen. Vindskiften på 20-30 grader var mer regel än undantag vilket gjorde vägvalen nog så utslagsgivande. Solen stod rakt emot oss, skönt men ganska besvärligt med reflexer när våra båtar korta stunder ”försvann” i solgatan. Flera brottades med olika små haverier men det mesta gick att laga…
Vi seglade från kl 11:00 till 14:00 och hann med 14 seglingar med några fikaraster däremellan för att värma fingrarna. Kanske var några lite frusna men det syntes inte på alla glada miner i solen.
Det visade sig att de fem högst rankade seglarna också lade beslag på de fem första placeringarna. Högst på pallen hamnade SWE 98 Claes Brunnhage följd av SWE 14 Claus Lindström och SWE 43 Bo Jonsson.

Ett stort Grattis till dagens segrare Claes Brunnhage och ett stort tack till Thomas Enwall och Johan Tuvstedt som hjälpte till med jolle, bana och resultat! Resultat finns här.

Hälsar dagens seglingsvärd Claus Lindström

Joomla Template by Joomla51.com