Väderrapporten utlovade växlande vind från Nordost. Efter lite funderande och utbyte med Thomas E. beslutades att vi skulle pröva den yttre bryggan på Bosön. Fint ställe där vi inte varit på ett bra tag. Initialt hade vinden gått lite mycket på Nord, men efter ett par tre seglingar infann sig Nordosten. Vi genomförde 16 seglingar, alla med A rigg, och var klara i god tid före 15.00. Det blev en” high score” regatta med många segrare i delseglingarna, bland annat vår ordförande lyckades inkassera en spik, Grattis!!

Vi hade besök av några utsocknes, Jonas, Ulf och Bengt Oldsberg som kom med en sprillans K2! De gjorde alla tre bra ifrån sig. Prispallen såg ut ungefär som vanligt, denna gång med Bosse Jonsson främst, därefter Thomas Enwall på andra och Brunte på tredje plats, Bravo!

Vi hade 15 st. startande vilket får räknas som godkänt. Nästa Ranking kommer att ske i Vadstena, och jag hoppas att ett ansenligt gäng från Stockholm tar sig dit, dessvärre inte jag själv då jag den veckan befinner mig utomlands. 

Resultat finns här. Rankingen är uppdaterad här.

Hälsningar / SWE 101:an Jocke och medhjälpare

Joomla Template by Joomla51.com